17 Temmuz 2022 Pazar

Baidu pc daha hızlı indir

Baidu pc daha hızlı indir

baidu pc daha hızlı indir

Baidu PC Daha Hızlı İndir. Virüs bulaşmış dosyalar karantinaya alınabilir veyahemen silindi. Virüs içermeyen ancak hatalı pozitifler nedeniyle karantinaya alınan dosyalar için, dosyayı tekrar taranmamak veya yeniden incelenmesi için Baidu sunucusuna göndermek için Güvenilenler Listesi'ne girebilirsiniz  · Baidu PC Faster, bilgisayarınızn performasını ve güvenliğini artırmanızı sağlayan ücretsiz, gelişmiş bir optimzasyon ve güvenlik programıdır. Geçici, gereksiz dosya ve klasörleri bulup temizleme Bilgisayarınız başlatıldığında çalışan programları düzenleme Yazlımlarınızın güncelliğini kontrol etme Baidu PC Faster, bilgisayarınızda karşılaşabileceğiniz bütün kayıt hatalarını bulur ve onarır, ayrıca düzenli bir şekilde tarama yaparak onların tekrar yığılmadığından emin olur. Daha da ötesi, program sadece bilgisayarınızın performansını artırmakla kalmaz aynı zamanda virüslü dosyalara karşı bilgisayarınızı korur



Baidu PC Faster için Windows - Uptodown’dan ücretsiz olarak indirin



Biz, web sitemiz geliştirmek, kişiselleştirilmiş reklamlar göstermek ve trafik çözümlemek için çerezler kullanırız. Daha fazla bilgi. Windows Sistem Temizleme ve iyileştirme Baidu PC Faster. İşletim sistemi: Windows. Kategori: Temizleme ve iyileştirme. Resmi sayfa: Baidu PC Faster. Baidu PC Faster, bilgisayarınız iyileştirmek ve korumak için kullanışlı bir yazılımdır. Yazılım, sabit disk yer boşaltmanıza, istenmeyen veya eski dosyalar kaldırmanıza, kayıt hatalar bulmanıza ve çıkarmanıza izin verir. Baidu PC Faster, sisteminizden kötü amaçlı tehditleri hızlı bir şekilde ve etkili bir şekilde kontrol etmenize veya kaldırmanıza olanak tanıyan bulut virüsü tarayıcılarının hizmetlerini içerir. Yazılım ayrıca, işletim sisteminin yüklenmesi anında programların ve bileşenlerin başlatılmasını yapılandırmanıza izin verir.


İndirme başlamış, tarayıcınızın indirme penceresini kontrol edin. Bazı sorunlar varsa, düğmeyi bir kez daha tıklayın, farklı indirme yöntemleri kullanıyoruz. Baidu Browser. Yazılım, internette kolay tarama için bir dizi kullanışlı fonksiyon var. Baidu Antivirus. Baidu Antivirus, zararlı dosyaları bulmak ve çıkarmak için tasarlanmıştır. Yazılım, sistemin farklı alanları korumak için çeşitli antivirüs motorlar kullanır. Baidu PC Faster için yorumlar. Baidu PC Faster benzeri yazılımlar. Advanced SystemCare. Advanced SystemCare, bilgisayar performansı iyileştirmek ve sistemde hataları düzeltmek için tasarlandı.


Yazılım, derin tarama gerçekleştirmesine ve çeşitli sorunlar düzeltmesine izin verir. CCleaner, sistemi temizlemek ve iyileştirmek için tasarlandı. Yazılım, kayıt verileri kaldırmasına ve internet faaliyetinin geçmişi temizlemesine izin verir, baidu pc daha hızlı indir. RegCleaner, sistem kayıt defterini dosya çöpünden temizlemek için tasarlanmıştır. Yazılım, var olmayan uygulamaları sabit sürücüde algılar ve anahtarlarını kayıt defterinden kaldırmanızı sağlar. Baidu pc daha hızlı indir, sabit sürücüyü ve ayrı dosyaları birleştiren bir araçtır. Yazılım, disk hakkındaki ayrıntılı bilgileri tarar ve görüntüler. IZArc, çeşitli türleri arşivleri sıkıştırmak ve sıkıştırılmış açmak için tasarlanmıştır. Yazılım, arşiv biçimleri arasında dönüştürme destekler ve hasarlı arşivleri kurtarmanıza izin verir.


RealPlayer, popüler biçimleri destekleyen bir medya oynatıcıdır. Yazılım, baidu pc daha hızlı indir, dosyaları bulut depolama eklemenize ve bunları farklı aygıtlarda görüntülemenize izin verir. Maxima, analitik veya sayısal hesaplama ve grafik oluşturma için araçlar kümesidir. Yazılım, hesaplamaların farklı türleri ile çalışmasına izin verir. Wireshark, ağ bağlantıları ve uygulamaları sınar. Yazılım, farklı seviyelerdeki protokoller hakkında ayrıntılı bilgi görüntüler. Gizlilik Politikası. Kullanım Şartları. Dilini değiştirme. Krèyol ayisyen. Bahasa Indonesia. Ásụ̀sụ̀ Ìgbò. Basa Jawa. Te Baidu pc daha hızlı indir Māori. Bahasa Melayu. Tiếng Việt. Èdè Yorùbá.




How to make your computer faster with Baidu PC Faster 2016

, time: 1:42





Baidu PC Faster sürümünü indirin


baidu pc daha hızlı indir

Baidu PC'yi Daha Hızlı İndirin. Baidu PC Faster, bilgisayarınızı hızlandırmak ve temiz, sağlıklı ve en yüksek performansta çalışmasını sağlamak için tasarlanmış eksiksiz bir sistem araçları setidir. Ayrıca, kullanıcıların sabit disklerdeki kullanılabilir alanı kurtarmalarına yardımcı olur, önyükleme süresini iyileştirir ve kullanıcı gizliliğini korur Baidu PC Faster, bilgisayarınız iyileştirmek ve korumak için kullanışlı bir yazılımdır. Yazılım, sabit disk yer boşaltmanıza, istenmeyen veya eski dosyalar kaldırmanıza, kayıt hatalar bulmanıza ve çıkarmanıza izin verir. Baidu PC Faster, sisteminizden kötü amaçlı tehditleri hızlı bir şekilde ve etkili bir şekilde kontrol etmenize veya kaldırmanıza Baidu PC Faster indir - Baidu PC Faster programı bilgisayarınızı gereksiz dosyalardan temizleyen ve bilgisayarınızı açılışta yavaşlatan programları kontrol etmenizi sağlayarak size daha hızlı ve güçlü bir bilgisayar kullanımı sunmak için geliştirilmiş ücretsiz bir bilgisayar hızlandırma programıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder