17 Temmuz 2022 Pazar

Hızlandırmak 2018 torrent indir

Hızlandırmak 2018 torrent indir

hızlandırmak 2018 torrent indir

 · µTorrent indir - µTorrent, diğer Bittorent istemcilerine göre çok daha fazla özellik içeren, açık kaynak kodlu bir torrent indirme yazılımıdır. Bandwidth önceliklendirme ve zamanlama gibi öne çıkan özelliklerinin yanında bilgisayar kaynaklar SpeedConnect Internet Accelerator ile internet bağlantınızı hızlandırabilirsiniz. Bu yazılım ile Dial-Up Modem, DSL, Kablo, Kablosuz ve Ağ bağlantınızı hızlandırabilirsiniz. on. Ashampoo Internet Accelerator Ücretsiz | MB | İngilizce. Ashampoo Internet Accelerator, bağlantı türünüze göre internet bağlantı  · Hızlandırma konusu uydurma. download yöneticisi olarak şu uygulamayı kullanmanı tavsiye ederim. ücretsiz ve açık kaynak kodludur. chrome tarayıcısı için yakalama aracı içerir. dahili ftp yazılımı içerir. dahili torrent içerir. ücretsizdir. Free Download Manager - download everything from the internet 0 L Lyrinx Hectopat Katılım 23 Mart



Öneriler hızlandırmak için nasıl torrent



Torrent sözcüğü genellikle akla ilk olarak "korsan hızlandırmak 2018 torrent indir indirmeyi getiriyor. BitTorrent protokolünün yoğun olarak içerikleri yasa dışı olarak dağıtmakta kullanıldığı doğru, ancak tamamen yasal olarak indirebileceğiniz birçok dosya da var. Birçok büyük yazılım paketi Linux dağıtımları gibiher zamanki sunuculara ek olarak torrent üzerinden de indirmeye sunuluyor. En popüler torrent yazılımlarından biri olan Utorrent'i nasıl kullanacağınızı muhtemelen biliyorsunuz. Bu yüzden yazımızda Utorrent'i nasıl kullanacağınızı değil, onu nasıl daha verimli ve hızlı hale getirebileceğinizi size göstereceğiz. Bu arada reklamla dolan uTorrent'i bırakmak istiyorsanız, yazımızın sonunda size iyi bir alternatifi de önereceğiz.


İşte uTorrent'i hızlandırmanın yolu uTorrent'i hızlandırmak için ilk olarak yüklerken " Add an exception for uTorrent in Windows Firewall " seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor. Windows'un güvenlik duvarını kullanmıyorsanız, kullandığınız güvenlik yazılımında uTorrent'in bağlantı kabul etmesine izin vermeniz gerekebilir. Torrent sitelerinden torrent dosyasını indirirken veya magnet bağlantısını seçerken en çok seed sayısına sahip olan torrent'i seçmeye özen gösterin. Yüksek seed sayısı, torrent'in sahte olma olasılığıını da düşüren bir sinyal olarak değerlendirilebilir elbette kullandığınız torrent sitesinin kendisi sahte değilse, hızlandırmak 2018 torrent indir.


Kulağa saçma gelebilir ancak torrent'lere çok fazla bant genişliği ayırmak, toplam indirme hızını yavaşlatabilir. Bunun nedeni, bağlantı sayısının bazen binleri aşabilmesi. Özellikle karşıya yükleme upload hız limitini, uTorrent üzerinde servis sağlayıcınızın sunduğu hızın bir miktar altında ayarlamanızda fayda var, hızlandırmak 2018 torrent indir. Bunlara rağmen uTorrent hızında bir düzelme yoksa, ayarlar menüsünde global bağlantı sayısını ve bağlanılan peer eş sayısını azaltmayı deneyebilirsiniz. Kuyruk işlevi, çok sayıda torrent indirirken torrent'leri belirli bir sırayla indirmenize olanak tanır.


Böylece bütün torrent'ler aynı anda indirilmez ve bant genişliği daha verimli kullanılır. Torrent'leri indirirken hangi torrent'in önce indirileceğini ayarlayabilirsiniz. Bunun için uTorrent penceresinde önceliğini artırmak istediğiniz torrent'e sağ tıklayın ve Bandwidth Allocation'a tıklayın. Şimdi High'a tıklayın. Devam eden diğer torrent'lerin önem derecesini aynı yolu izleyerek, ancak son adımda Low'a tıklayarak düşürün, hızlandırmak 2018 torrent indir. Diğer torrent'leri Low olarak ayarlamazsanız, kaynaklar zaten torrent'e ayrıldığından hiçbir şey olmayacaktır. Dosyaları kimlerin seed'lediğini ve kimlerin indirdiğini takip eden tracker'ların sadece bir tanesiyle yetinmek zorunda değilsiniz. uTorrent'e tracker listelerini kontrol etmesini söyleyebilir, bu sayede daha hızlandırmak 2018 torrent indir seed ve peer bulabilirsiniz.


Bu bağlantıda olduğu gibi herkese açık tracker listelerini internette bulabilirsiniz. uTorrent bir zamanların en kolay ve hızlı uTorrent istemcilerinden olsa da, 'da Conduit Engine araç çubuğuyla gelmeye ve üstelik arama motorunuzu istemeden değiştirmeye başladı. uTorrent'in Mart 'te bir süre de olsa "Litecoin" adlı kripto paranın arka planda madenciliğini yapması, birçok kullanıcı için hızlandırmak 2018 torrent indir sonunu getirdi. Bugün uTorrent'i bırakmak isteyenler için en iyi seçeneklerden bir tanesi, hızlandırmak 2018 torrent indir, açık kaynak kodlu qBittorrent. Reklam göstermeyen yazılım, hem hızlı, hem de gerekli işlevleri sunuyor ve düzenli olarak güncelleniyor. Etiketler: Yazılım Torrent.




TORRENT OYUN İNDİRME VE HIZLANDIRMA

, time: 4:37





utorrent hızlandırma trackerleri - blogger.com


hızlandırmak 2018 torrent indir

 · Torrent indirme hızı ayarları % daha hızlı. By Admin 23 Nisan Torrent indirme hızı ayarları Torrent indirme hızı yavaş mı, hızlandırmak ister misiniz?  · µTorrent indir - µTorrent, diğer Bittorent istemcilerine göre çok daha fazla özellik içeren, açık kaynak kodlu bir torrent indirme yazılımıdır. Bandwidth önceliklendirme ve zamanlama gibi öne çıkan özelliklerinin yanında bilgisayar kaynaklar SpeedConnect Internet Accelerator ile internet bağlantınızı hızlandırabilirsiniz. Bu yazılım ile Dial-Up Modem, DSL, Kablo, Kablosuz ve Ağ bağlantınızı hızlandırabilirsiniz. on. Ashampoo Internet Accelerator Ücretsiz | MB | İngilizce. Ashampoo Internet Accelerator, bağlantı türünüze göre internet bağlantı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder