17 Temmuz 2022 Pazar

Ios uygulamasını indir

Ios uygulamasını indir

ios uygulamasını indir

Martı Scooter nasıl kullanılır? - Martı Scooter & Moped uygulamasını indir! - Haritadan etrafındaki Martı scooterlara bak ve seçtiğin scooterın yanına git. - Uygulamadan SÜRÜŞE BAŞLA butonuna bas, scooter QR kodunu tara, kilidi aç. - Martı scooterı ayağınla biraz itip, gaz butonuna bastığında harekete geçecektir Google Play Store'a erişiminiz yoksa iOS'e Taşı uygulamasını doğrudan indirebilirsiniz. Android aygıtınızda aşağıdaki adımları izleyin: 1. iOS'e Taşı yükleyicisini indirin: Android ve sonraki sürümleri (Evrensel - önerilir) Android ve sonraki sürümleri (yalnızca 64 bit) Android Android ve önceki sürümleri Cleo ile iOS cihazınızda para biriktirebilirsiniz. TutuApp TutuApp sayesinde iPhone cihazınıza birbirinden farklı uygulamaları indirebilir ve kullanabilirsiniz. Voicemod Clips Voicemod Clips sayesinde iOS cihazınızda yer alan videolara eğlenceli efektler yapabilirsiniz. Fotoğraf ve Video TÜMÜ Faceover Lite



Ios Uygulamaları İndir - Tamindir



Apple tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak yayınlanan Apple Books, kullanıcılarına sevdikleri ve sevecekleri tüm kitaplara erişme fırsatı veriyor. Norton Mobile Security ile iOS akıllı telefon ve tabletinizi virüslere karşı koruyabileceksiniz. Rave sayesinde dünyanın dört bir yanındaki insanlarla film izleyebilir, müzik dinleme keyfini yaşayabilirsiniz. GeoGebra Classic ile telefonunuzda matematiksel işlemler ios uygulamasını indir, sonuçları görebileceksiniz, ios uygulamasını indir. iOS için yayınlanan Fliqlo uygulaması, ios uygulamasını indir, çevirmeli bir saat olarak ekranda şık bir görünüm sunuyor. TutuApp sayesinde iPhone cihazınıza birbirinden farklı uygulamaları indirebilir ve ios uygulamasını indir. Faceover Lite uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca fotoğraflarınızdaki yüzleri değiştirebilirsiniz.


Live Camera Pro, eski iPhone'unuzda Live Photo'lar çekip paylaşabildiğiniz ufak boyutlu ve pratik bir uygulama. Modanisa, tesettürlü giyim modasını yakından takip ederek online alışveriş yapabileceğiniz güvenilir bir iOS uygulaması. SmartView 2. Dream Talk Recorder Pro, iPhone ve iPad'de kullanılabilir uykuda ses kaydetme, ses kaydı alma uygulaması. Apple Store, Apple'ın mağazalarına mobil cihazımız üzerinden göz atabileceğimiz kullanışlı bir uygulama, ios uygulamasını indir. Scope PeriscopeTwitter tarafından hazırlanmış ve kullanıcılara canlı video yayını yapma şansı sunan bir sosyal medya uygulaması. Mikroblog servisi Tumblr'ın iOS yüklü cihazlar için hazırladığı uygulama ile bloglarınızı istediğiniz yerden kolayca yönetebilir ve geri dönüşleri takip edebilirsiniz. ApowerManager uygulamasını kullanarak akıllı telefonlarınızdaki verilerinizi etkili bir şekilde yönetebilirsiniz.


Talking Ben the Dog emekli kimya profesörü bir köpekle ilgilendiğimiz, mizahi yönü ağır basan keyifli bir oyun. Televizyonlarda keyifle seyrettiğimiz bilgi yarışmaları, artık mobil platformlardan da kazandırma şansı sunuyor. Popüler olarak kullanılan ve kullanıcılarına gerçek para kazanma şansı sunan bilgi yarışmaları hoşunuza gidiyorsa, bu içerikte mobilden para kazanabileceğiniz en iyi bilgi yarışması uygulamalarına göz atabilirsiniz. OASIS uygulaması, İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencilerinin bilgi sistemine ulaşabilmelerini kolaylaştırıyor. Kunduz uygulaması, öğrencilerin soru sorabileceği ve öğretmenlerin de gelir elde edebileceği bir platform. Koronavirüs pozitif hastaların, hastalığı çevresine bulaştırma riskine karşı Filyasyon ve İzolasyon Takibi uygulaması kullanılıyor.


İlaç Takip Sistemi, kullandığınız ilaçlar hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz bir sağlık uygulamasıdır. CEPTETEB ile bankacılık işlemlerinizi mobil cihazınızdan güvenli şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kullanışlı özellikleri ile dikkat çeken bu ücretsiz uygulama ile spor salonuna gitmeye gerek duymadan evde kendi egzersiz planlarınızı yapabilirsiniz. Passo, iPhone ve iPad cihazlarınızda Passolig Kart başvurusu yaparak maç biletlerini kolay bir şekilde almanızı sağlayan bir uygulamadır. OpenDoor uygulaması, iPhone ve iPad sahiplerinin anonimliklerini koruyarak internet gezintileri gerçekleştirebilmelerini sağlıyor. net Mobile Authenticator, Battle. net hesaplarınıza ekstra koruma sağlayan Blizzard'ın resmi ve ücretsiz iOS uygulamasıdır, ios uygulamasını indir. iPhone, iPod Touch ve iPad için Yahoo!


Hava Durumu uygulaması, hava durumu tahminleriyle Flickr fotoğraflarını birleştirerek anlık hava durumu görüntülerini iOS cihazınıza getiriyor. myOpel uygulamasını kullanarak Opel aracınız hakkında karşılaştığınız sorunları çözebilir ve özel fırsatlardan faydalanabilirsiniz. İstanbul Şehir Haritası, nöbetçi eczane, durak haritası, yol tarifi, panoramik fotoğraflar içeren resmi uygulama, ios uygulamasını indir. İBB Navi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iPhone ve iPad kullanıcıları için ücretsiz indirmeye açtığı navigasyon uygulaması. ios ios Uygulamaları. ALT KATEGORİLER Fotoğraf ve Video Yaşam Yardımcı Araçlar Sosyal Medya Eğlence Verimlilik Eğitim Sağlık Ses ve Müzik İletişim İş Dünyası Spor Seyahat Haber ve Dergi Finans Masaüstü İnternet Güvenlik Navigasyon 74 Kişiselleştirme 61 Araçlar 45 Hava Durumu 43 Ses ve Video 29 Grafik 28 Resim ve Grafik 27 İş ve Ofis 18 Eğitim ve Ios uygulamasını indir Yazılımları 14 Resim 11 Video 6 Tasarım 5 Geliştirici Araçları 4 Donanım Araçları ve Sürücüler 2 Dosya Transfer ve Paylaşma 2 Format Dönüştürme 1 Nokia 1.


Yeni Eklenen IOS Uygulamalar Apple Books Apple tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak yayınlanan Apple Books, kullanıcılarına sevdikleri ve sevecekleri tüm kitaplara erişme fırsatı veriyor. Norton Mobile Security Norton Mobile Security ile iOS akıllı telefon ve tabletinizi virüslere karşı koruyabileceksiniz. Rave Rave sayesinde dünyanın dört bir yanındaki insanlarla film izleyebilir, müzik dinleme keyfini yaşayabilirsiniz. GeoGebra Classic GeoGebra Classic ile telefonunuzda matematiksel işlemler yapabilecek, sonuçları görebileceksiniz. Fliqlo iOS için yayınlanan Fliqlo uygulaması, çevirmeli bir saat olarak ekranda şık bir görünüm sunuyor. Cleo Cleo ile iOS cihazınızda para biriktirebilirsiniz. TutuApp TutuApp sayesinde iPhone cihazınıza birbirinden farklı uygulamaları indirebilir ve kullanabilirsiniz. Voicemod Clips Voicemod Clips sayesinde iOS cihazınızda yer alan videolara eğlenceli efektler yapabilirsiniz. Fotoğraf ve Video TÜMÜ. iMovie iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz video düzenleme uygulamasıdır.


Faceover Lite Faceover Lite uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca fotoğraflarınızdaki yüzleri değiştirebilirsiniz. Live Camera Pro Live Camera Pro, eski iPhone'unuzda Live Photo'lar çekip paylaşabildiğiniz ufak boyutlu ve pratik bir uygulama. Yaşam TÜMÜ. com glasses. com, iPhone kullanıcıları için geliştirilen sanal ortamda gözlük deneme uygulamasıdır, ios uygulamasını indir. Modanisa Modanisa, tesettürlü giyim modasını yakından takip ederek online alışveriş yapabileceğiniz güvenilir bir iOS uygulaması. Yardımcı Araçlar TÜMÜ. Dream Talk Recorder Pro Dream Talk Recorder Pro, iPhone ve iPad'de kullanılabilir uykuda ses kaydetme, ses kaydı alma uygulaması. Apple Store Apple Store, Apple'ın mağazalarına mobil cihazımız üzerinden göz atabileceğimiz kullanışlı bir uygulama.


Sosyal Medya TÜMÜ. Scope Periscope Scope PeriscopeTwitter tarafından hazırlanmış ve kullanıcılara canlı video yayını yapma şansı sunan bir ios uygulamasını indir medya uygulaması. Tumblr Mikroblog servisi Tumblr'ın iOS yüklü cihazlar için hazırladığı uygulama ile bloglarınızı istediğiniz yerden kolayca yönetebilir ve geri dönüşleri ios uygulamasını indir edebilirsiniz, ios uygulamasını indir. Facebook Ads Manager Facebook Ads Manager, Facebook reklamlarınızı hareket halindeyken yönetmenize izin veriyor. Verimlilik TÜMÜ. Heybe Kurumsal verilerinizi güvenli bir şekilde saklamak için Heybe ios uygulamasını indir kullanabilirsiniz, ios uygulamasını indir. ApowerManager ApowerManager uygulamasını kullanarak akıllı telefonlarınızdaki verilerinizi etkili bir şekilde yönetebilirsiniz.


Microsoft Word Microsoft Word, tamamen ücretsiz olarak indirip Word belgeleri oluşturabileceğimiz bir uygulama, ios uygulamasını indir. Eğlence TÜMÜ. Talking Ben the Dog Talking Ios uygulamasını indir the Dog emekli kimya profesörü bir köpekle ilgilendiğimiz, mizahi yönü ağır basan keyifli bir oyun. Eğitim TÜMÜ. OASIS OASIS uygulaması, İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencilerinin bilgi sistemine ulaşabilmelerini kolaylaştırıyor. Night Sky Lite Night Sky Lite, gökyüzünde olan biteni ayrıntılı olarak keşfetmenize imkan sağlıyor. Kunduz Kunduz uygulaması, öğrencilerin soru sorabileceği ve öğretmenlerin de gelir elde edebileceği bir platform. Sağlık TÜMÜ. Filyasyon ve İzolasyon Takibi Koronavirüs pozitif hastaların, hastalığı çevresine bulaştırma riskine karşı Filyasyon ve İzolasyon Takibi uygulaması kullanılıyor. İlaç Takip Sistemi İlaç Takip Sistemi, kullandığınız ilaçlar hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz bir sağlık uygulamasıdır. Formda Kal Türkiye Formda Kal Türkiye, TC Sağlık Bakanlığı'nın hazırladığı sağlıklı yaşam uygulaması.


Finans TÜMÜ. BTCTurk Bitcoin piyasasından anında haberdar olabileceğiniz bir uygulama ÜCRETSİZ. Electroneum Mobil kripto para madenciliği ÜCRETSİZ. CEPTETEB CEPTETEB ile bankacılık işlemlerinizi mobil cihazınızdan güvenli şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Spor TÜMÜ. Runtastic Push Ups Trainer Kullanışlı özellikleri ile ios uygulamasını indir çeken bu ücretsiz uygulama ile spor salonuna gitmeye gerek duymadan evde kendi egzersiz planlarınızı yapabilirsiniz, ios uygulamasını indir. Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK, Fenerbahçe Spor Kulübü resmi iPhone ve iPad uygulaması.


Passo Passo, iPhone ve iPad cihazlarınızda Passolig Kart başvurusu yaparak maç biletlerini kolay bir şekilde almanızı sağlayan bir uygulamadır. Güvenlik TÜMÜ. Mobile Security Pro Mobile Security Pro uygulaması iOS cihazlarınız için çeşitli güvenlik araçları sunuyor. OpenDoor OpenDoor uygulaması, iPhone ve iPad sahiplerinin anonimliklerini koruyarak internet gezintileri gerçekleştirebilmelerini sağlıyor. net Mobile Authenticator Battle, ios uygulamasını indir. Hava Durumu TÜMÜ. Weather Status iPhone için en iyi hava durumu uygulamalarından biri, ios uygulamasını indir. Weather iPhone, iPod Touch ve iPad için Yahoo! Navigasyon TÜMÜ.


myOpel myOpel uygulamasını kullanarak Opel aracınız hakkında karşılaştığınız sorunları çözebilir ve özel fırsatlardan faydalanabilirsiniz. İstanbul Şehir Haritası İstanbul Şehir Haritası, ios uygulamasını indir, nöbetçi eczane, durak haritası, yol tarifi, panoramik fotoğraflar içeren resmi uygulama. İBB Navi İBB Navi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iPhone ve iPad kullanıcıları için ücretsiz indirmeye açtığı navigasyon uygulaması.




İos apk nasıl indirilir

, time: 0:43





‎Hayat Eve Sığar App Store’da


ios uygulamasını indir

Aptoide Resmi Ana Sayfası - Aptoide'deki en iyi oyun ve uygulamaları indir! Topluluk güdümlü platformumuzda Android APK'larını bul, indir ve paylaş Google Play Store'a erişiminiz yoksa iOS'e Taşı uygulamasını doğrudan indirebilirsiniz. Android aygıtınızda aşağıdaki adımları izleyin: 1. iOS'e Taşı yükleyicisini indirin: Android ve sonraki sürümleri (Evrensel - önerilir) Android ve sonraki sürümleri (yalnızca 64 bit) Android Android ve önceki sürümleri ‎Hayat Eve Sığar Mobil Uygulaması, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşlarımızı Yeni Koronavirüsü (Covid) konusunda bilgilendirmek, yönlendirmek ve yaşanabilecek salgın hastalık ile ilgili riskleri en az seviyeye indirmek ve yayılmasını önlemek amacıyla geliştirilen mobil uygulamadır. T.C. S

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder