17 Temmuz 2022 Pazar

Pc için fotoğraf düzenleme programı indir

Pc için fotoğraf düzenleme programı indir

pc için fotoğraf düzenleme programı indir

 · GIMP, yani GNU Image Manipulation Program, GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen ve piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. GIMP, Adobe Photoshop ve Adobe’un piyasadaki diğer ücretli  · ESET Internet Security İndirin Fotoğraf Düzenleme/Rötuşlama Programı PhotoInstrument, fotoğraflarınızı ve portrelerinizi rötuşlamak için çeşitli yollarla geliştiren eşsiz bir araç seti sunan pratik bir görüntü düzenleyicidir. Bu araçlardan bazıları kızarıklık giderici, cilt temizleyicisi, nesne uzaklaştırıcı, çekici cilt aracı ve denoise aracıdır  · ESET Internet Security İndirin Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme, İyileştirme ve Efekt Uygulama Programı Fotor, fotoğraflarınızın üzerinde kesme, yeniden boyutlandırma, ışık dengesi değerlerini değiştirme, döndürme, parlıklık-kontranst-renk dolgunluğu-keskinlik-renk tonu ayarmalarını yapmanızı sağlayan ücretsiz bir fotoğraf düzenleme programıdır



Windows İçin En İyi Ücretsiz Video Düzenleme Programları - Tamindir



Fotoğraf düzenleme işlemlerinin gittikçe zorlaştığı bu dönemlerde, piyasanın önde gelen güçlü photoshop uygulamalarına alternatifler bulmak oldukça zor. Çünkü neredeyse her yazılım, cüzi de olsa bir ücret talep etmeye başladı. Oysa biliyoruz ki birçok kullanıcı, iki dakikalık iş için bu tarz programlara tek seferlik de olsa bu cüzi ücretleri ödemek istemiyor. İşte bu yüzden, Windows özelinde, piyasadaki ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamalarının bir araştırmasını yaptık. Ortaya, piyasanın önde gelen ücretli uygulamalarına alternatif olabilecek birbirinden güzel ücretsiz araçlar çıktı.


Her biri oldukça kullanışlı ve ücretli uygulamalara nazaran daha az yer kapladıkları için bilgisayarları da daha az yoruyorlar, pc için fotoğraf düzenleme programı indir. Hatta bazıları hiç yer kaplamıyor. Fotoğraf düzenleme işlemi tamamen online gerçekleşiyor. Böylelikle bilgisayarınıza bir şey indirmek zorunda kalmıyorsunuz. İşte birbirinden güzel en iyi 10 ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması :. GIMP, yani GNU Image Manipulation ProgramGNU Tasarısı dahilinde geliştirilen ve piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. GIMP, Linux başta olmak üzere Windows ve Mac OS X gibi işletim sistemlerini de destekliyor. Eğer elinizde birden fazla fotoğraf ya da görüntü varsa ve işinizi hızlı bir şekilde halletmek istiyorsanız Ashampoo Photo Optimizer, fotoğraf düzenleme uygulaması olarak sizin için biçilmiş kaftan.


Arayüzünün sade ve düzenli olması, ayrıca reklam içermemesi, işlerinizi kolayca halletmenizi sağlayacaktır. Unutmayın, bir filtreyi aynı anda tüm fotoğraflara uygulamak ve benzer işlemlerin tüm fotoğraflarda aynı anda gerçekleşmesini istiyorsanız, Ashampoo Photo Optimizer iyi bir alternatif. Photoshop'ta çalışırken karmaşık arayüz ve eylemlerle uğraşmanız gerekiyor. Katmanlar, pc için fotoğraf düzenleme programı indir, modlar, seçimler düzenleme sürecini uzatıyor. Eğer bu durumdan sıkıldıysanız, PhotoWorks'ü deneyebilirsiniz. Yapay zeka destekli bir araç setine sahip olan bu uygulama, kullanımı kolay bir resim düzenleyicisi olarak görev yapıyor. Yapay zekâ desteği ile fotoğrafınızın içeriğini analiz ediyor ve otomatik olarak iyileştiriyor. Sizin bu düzenleme için tek yapmanız gereken birkaç tıklama.


Örneğin portre fotoğraflarınız için Portrait Magic aracını kullandığınızda sonuçlar gerçekten etkileyici oluyor. Hem zamandan hem de paradan tasarruf etmek istiyorsanız, PhotoWorks kesinlikle denemeye değer. Canva, fotoğraf düzenleme siteleri arasında gittikçe popülerliğini arttıran bir uygulama. Canva ile fotoğraflarınızı sade bir arayüzde kolay bir şekilde düzenleyebileceğiniz gibi sosyal ağlara özgü bir formata dönüştürme şansına sahipsiniz. Ücretsiz fotoğraf düzenleme programlarından bir diğeri ise Fotor. Sahip olduğu kaliteli filtreler premium seviyesinde ama ücretsiz. Photo Pos Proher ne kadar GIMP ve Paint. net kadar çok bilinmese de piyasadaki kaliteli ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamalarının başında geliyor. Ayrıca tek tıkla ulaşabileceğiniz filtreler fotoğraflarınıza büyük bir zenginlik katacaktır. Ama ne yazık ki Photo Pos Pro, pc için fotoğraf düzenleme programı indir, görselleri dışa aktarırken çözünürlükte sıkıntı çıkarabiliyor.


Bu yüzden fotoğraflarını ücretsiz bir şekilde düzenlemek isteyen Webtekno okurlarının bu unsuru göz önüne almaları doğru olacaktır. Net sadece Windows için tasarlanmış bir fotoğraf düzenleme uygulaması. Paint, her ne kadar rakiplerinden daha az seçenekler sunsa da sahip olduğu sade arayüz, onu tüm ama tüm ücretsiz yazılımların bir adım önüne çıkarıyor. Sırf çok basit bir arayüze sahip olmasından dolayı Paint, pc için fotoğraf düzenleme programı indir. NET bugüne hâlâ çok sık kullanılıyor. Unutmadan, Paint. Programın tek dezavantajı, sahip olduğu arayüzün birçok kullanıcıya olağandışı gelmesi.


Eskiler her ne kadar bu arayüze aşina olsa da programı kullanmaya yeni başlayanlar için bu arayüz milattan öncesine ait gelebilir. Pixlr X, zaman içerisinde pek çok güncelleme aldı, bunların başında ise programın Flash yerine HTLM5 kullanması geliyor. Böylelikle bu guzide aracı istediğiniz herhangi bir tarayıcıda arzu ettiğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Programın sahip olduğu efektler ve çerçeveler, hiçbir yerde bulamayacağınız cinsten. Aslında bir fotoğraf düzenleme sitesi pc için fotoğraf düzenleme programı indir bu uygulamaya herhangi bir tarayıcıdan rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Pc için fotoğraf düzenleme programı indir online fotoğraf düzenleme nin peşindeyseniz, bu programa bakmanızda fayda var. PiZap da bir online fotoğraf düzenleme aracı. Programın sahip olduğu koyu arayüz, beraberinde hızlı ayarlamalar yapabileceğiniz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. En iyi 10 ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamasını derlediğimiz listemizin sonuna geldik.


Umarız listelediğimiz tüm bu ücretsiz uygulamalar, pc için fotoğraf düzenleme programı indir düzenleme ihtiyacınızı bir nebze de olsa karşılar. Ayrıca, listede yer almalıydı dediğiniz ücretsiz uygulamaları da yorumlarda belirtebilirsiniz. Giriş Yap. GİRİŞ YAP. Üyeliğiniz yoksa yeni üyelik oluşturun. Üye Ol. Üyelik sözleşmesini kabul ediyorum. ÜYE OL. Üyeliğiniz varsa giriş yapın. Yorum gönder Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun. Yorumlarında adının ve profil resminin görülebilmesi için üye olman veya giriş yapman gerekiyor. YORUMU GÖNDER. webtekno - Teknoloji Haberleri. Facebook'ta Takip Edin Twitter'da Takip Edin Youtube'ta Takip Edin Instagram'da Takip Edin Telegram'da Takip Edin.


Anasayfa Yazılım 11 Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulaması Windows. Ücretli Uygulamalara Taş Çıkaran 11 Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulaması Windows. Sercan Tahtalı — 12 ay önce. Fotoğraf pc için fotoğraf düzenleme programı indir işlemleri için başvurduğumuz uygulamaların neredeyse hepsinin paralı hâle geldiği bu dönemde, bu programlara alternatif olabilecek en iyi ücretsiz uygulamaların peşine düştük. Eğer Windows kullanıyorsanız ve tam teşekküllü ücretli fotoğraf düzenleme araçlarına ücretsiz alternatifler arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Emoji İle Tepki Ver. En Güncel Haberler. TicWatch'ın Yeni Amiral Gemisi Akıllı Saati Ortaya Çıktı: Akıllı Abone Olmadığımız Bir O Kalmıştı: Volkswagen'e Göre Otonom Sürüş Gizemli Antik Mısır Heykellerinin Burunları Neden Kırık Olur?


Seks Esnasında Yapılan Orgazm Taklidinin Temelinde Hangi Psikoloj Xiaomi'nin Tesla'ya Rakip Olacak Elektrikli Otomobilinin Tanıtım Gerçek Hayatınızı Terk Edip Sanal Bir Dünyada Yaşamak Nasıl Bir H Pasifik Okyanusunun Derinliklerinde Daha Önce Eşi Benzeri Görülme Uzayda Neler Oluyor? Son 1 Ayda Yapılan 10 Önemli Uzay Keşfini ve Genetik Bilimciler, Dünyanın En Ölümcül Hastalıklarından Birini O Gerçek Olduğuna İnanamayacağınız, Dünya Üzerinde Yaşayan En Garip Bugün En Çok Okunanlar. İçerisinde Gökdelenlerin Olduğu Yeni PUBG Haritası Deston'u İncel Türkiye'deki Bazı Şehir İsimleri Aslında Nereden Geliyor? Stranger Things'teki Will'in Eşcinsel Olduğu Oyuncu Tarafından Do Tatilde Keyifli Saatler Geçirmenizi Sağlayacak 10 Mobil Oyun Tavs Yeni Evlenenen Bazı Çiftler Neden Hızla Kilo Almaya Başlar?


iPhone'lara Gelen Yeni Duvar Kağıdı Özelliğini Kullanmak İsteyenl Galaksilerin Fotoğraflarını Çekebilen Uzay Teleskopları Neden Gez Benzine Bir İndirim Daha Geliyor!




En İyi Resim ve Fotoğraf Düzenleme Programları 2021

, time: 12:22





11 Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulaması (Windows)


pc için fotoğraf düzenleme programı indir

 · ESET Internet Security İndirin Fotoğraf Düzenleme/Rötuşlama Programı PhotoInstrument, fotoğraflarınızı ve portrelerinizi rötuşlamak için çeşitli yollarla geliştiren eşsiz bir araç seti sunan pratik bir görüntü düzenleyicidir. Bu araçlardan bazıları kızarıklık giderici, cilt temizleyicisi, nesne uzaklaştırıcı, çekici cilt aracı ve denoise aracıdır  · ESET Internet Security İndirin Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme, İyileştirme ve Efekt Uygulama Programı Fotor, fotoğraflarınızın üzerinde kesme, yeniden boyutlandırma, ışık dengesi değerlerini değiştirme, döndürme, parlıklık-kontranst-renk dolgunluğu-keskinlik-renk tonu ayarmalarını yapmanızı sağlayan ücretsiz bir fotoğraf düzenleme programıdır  · ⤓ İndir Lisans ÜCRETSİZ TOPLAM İNDİRME 14,, DOSYA BOYUTU MB EDİTÖR PUANI Üretici Mooii PhotoScape, ücretsiz 5/5(96)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder