17 Temmuz 2022 Pazar

Sinema uygulamasını indir

Sinema uygulamasını indir

sinema uygulamasını indir

Dizi ve sinema izleme keyfini evinize taşımak isterseniz hızlıca TV+ uygulamasını indirebilir, en iyi filmleri ve dizileri izlemeye başlayabilirsiniz. Yabancı ve yerli dizileri, filmleri ve diğer birçok içeriği 4K Ultra HD kalitesinde izleyebilirsiniz. Korku filmleri, komedi filmleri, aksiyon filmleri, bilim kurgu filmleri ve Türk Find friends, watch live videos, play games & save photos in your social network  · blogger.com Vizyondaki Filmler ve Film Seansları APK description blogger.com uygulamasını kullanarak: ‌• Vizyondaki filmler ile yakında vizyona girecek filmleri öğrenebilir, film fragmanlarını izleyebilir ve cihazınızın konum bilgisi ile size en yakın sinema salonları ve film seansları hakkında anında bilgi alabilirsiniz



Cinemaximum İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir



Cinemaximum uygulamasında sinema film seansları, film fragmanları, kampanyalar ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Nihayet yenilenmiş yüzüyle bizleri karşılayan sinema uygulamasında vizyondaki ve vizyona girecek filmler hakkında bilgi alma vizyon tarihi, yaş aralığı, sinema uygulamasını indir, dublaj ve altyazı bilgisi, formatı, filmin özeti ve oyuncuları ve fragmanını izleme dışında biletinizi sinema uygulamasını indir içerisinden birkaç adımda zahmetsizce satın alabiliyorsunuz. Dilerseniz şehir, sinema, format ve tür bazında filtreleme yaparak ailenizle, sevgilinizle veya dostlarınızla izleyebileceğiniz en uygun filmleri rahatlıkla bulabiliyorsunuz.


Mars Cinema Club üyeleri de unutulmamış. Bilet puanınızı, hediye bilet sayınızı, menü puanınızı görebiliyor ve size özel sinema uygulamasını indir kampanyaları takip edebiliyorsunuz. Cinemaximum uygulamasıyla vizyondaki ve vizyona girecek filmleri takip edebilir, sinema uygulamasını indir, biletinizi hızlıca satın alabilirsiniz. Vizyondaki ve vizyona girecek filmler hakkında bilgi alabileceğiniz ve biletinizi kolaylıkla alabileceğiniz uygulamada Mars Cinema Club üyesi olarak size özel sunulan kampanyaları da takip etme şansına sahipsiniz.


Nihayet beklediğimiz güncelleme geldi. Vizyondaki filmleri tür bazında filtreleme seçeneği de sunan yeni Cinemaximum uygulamasını üye olmadan da kullanabiliyorsunuz ancak Mars Cinema Club üyesi iseniz size özel kampanya, fırsatlardan yararlanmak için giriş yapmanız gerekiyor. Android Uygulamalar Eğlence Uygulamaları Cinemaximum - Android için Sinema Uygulaması. ANDROID IOS. Erkan Calp - 7 YIL ÖNCE GÜNCELLENDİ.




Telefondan bedava maç film dizi uygulaması indirme %100 gerçek! 2022

, time: 5:12





Sinemia İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir


sinema uygulamasını indir

Dizi ve sinema izleme keyfini evinize taşımak isterseniz hızlıca TV+ uygulamasını indirebilir, en iyi filmleri ve dizileri izlemeye başlayabilirsiniz. Yabancı ve yerli dizileri, filmleri ve diğer birçok içeriği 4K Ultra HD kalitesinde izleyebilirsiniz. Korku filmleri, komedi filmleri, aksiyon filmleri, bilim kurgu filmleri ve Türk Nesine android apk indir nesine, tüm şans, bahis, basketbol, voleybol, at yarışı, milli piyango ve süper toto canlı i̇ddaa sonuçları uygulamasıdır. nesine apk sürümünü indirip resmi nesine apk dosyasını android telefon ve tabletler için i̇ddaa tahminleri uygulamasını ücretsiz indirin Find friends, watch live videos, play games & save photos in your social network

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder