17 Temmuz 2022 Pazar

Ücretsiz niv İncil indir.

Ücretsiz niv İncil indir.

ücretsiz niv İncil indir.

Biz, İncil’i tüm insanlara sağlamak isteyen bir Hristiyan grubuyuz. Biz, Avrupa’daki Türkçe konuşanlara hediye olarak İncil ve başka kaynakları gönderiyoruz. Biz, Avrupa’daki Türkçe konuşanları seviyoruz ve onların Tanrı’yı tanımalarını istiyoruz. Dİğer Ücretsİz Kİtaplar. Ücretsiz bir kitap isteyın veya Essa é a versão da Bíblia que vem carregada com a tradução King James Atualizada em Português totalmente gratuita. Funcionalidades: Funciona sem conexão com a Internet - Dicionário Bíblico (+ palavras) - Devocionais - Instalação do aplicativo no cartão SD (versão Android ou superior). - Possibilidade de fazer busca de palavras na Bíblia (Agora com ️Joom kataloğunda uygun fiyatlarla 3 niv çalışma İncil ücretsiz fazlası var. ️Gerçek fotoğraflar ve müşteri yorumları. ️Uluslararası bedava teslimat



Ses İncil Niv Ücretsiz 10 Android APK'sını indir | Aptoide



Free NIV Bible kategori 2 Media Freeware tarafından geliştirilen bir Freeware yazılımdır. Geçen ay bizim istemci uygulama UpdateStar kullanıcılar tarafından güncelleştirmeleri 31 kez kontrol. Free NIV Bible 1. O başlangıçta bizim veritabanı üzerinde Free NIV Bible İçin bana bir daha gözden geçirme! Anasayfa Güncellemeleri Ev ve Hobi Ücretsiz niv İncil indir. NIV Bible. Açıklama Teknik Düzenle. NIV, Yeni Uluslararası Sürüm'ün kısaltmasıdır. Bu nedenle, Özgür NIV İncili, kitabın herhangi bir zamanda ve herhangi bir yerde kolay bir referans kılavuzu olarak hareket edebilecek bir çevirisidir. Dünya çapında çok sayıda insana hitap etmek için Eski ve Yeni Ahitleri içeren basit bir uygulamadır. Bu küçük boyutlu uygulama ücretsiz niv İncil indir. cihazlar ve cep telefonları için idealdir ve her zaman hareket halinde olan herkes oldukça kullanışlı bir araç bulacaktır.


Kitabı taşımak ücretsiz niv İncil indir., istedikleri bir cihazda ve bunu da ücretsiz olarak kullanabilirler. Çok fazla disk alanı da yemez ve kötü amaçlı yazılım veya reklam yazılımı olmayan temiz bir uygulamadır. Ücretsiz NIV İncili çok basit bir navigasyon tekniğine sahiptir. Kullanıcılar en sevdikleri bölümleri veya ayetleri sadece birkaç tıklamayla arayabilirler. Belirli bir sayfaya yer işareti ekleyebilir ve hatta kolaylıkları için notlar ekleyebilirler. Gerçekten orijinal Kitabın gerçek bir temsilidir ve kullanıcılar bu kullanımı kolay yazılımı çok kullanışlı bulacaktır.


Aracın arayüzü karmaşık ayarlar olmadan düz bir şekilde ileriye doğrudur. Ücretsiz NIV İncili ile sunulan seçeneklerden bazıları, metnin boyutunu ayarlamayı, kolay referans için farklı renklerde işaretlemeyi ve sık kullanılanlar oluşturmayı içerir. Gerçekten acemi kullanıcılar için tasarlanmıştır. Hatta sadece birkaç tıklamayla metinden içerik kopyalayıp yapıştırabilirler. Bağımsız bir uygulama olarak, İncil'i okumak için internet bağlantısı gerektirmez. İndirme ve yükleme tamamlandıktan sonra, hemen okunabilir. Yazılım, kullanıcıların belirli bir bölümü Facebook, Twitter vb. Ücretsiz NIV İncili herkes için çalışır. Ekran görüntüsü tıklayın büyük görmek için. N31 kullanıcıları UpdateStar Free NIV Bible geçen ay yüklü vardı. Son güncellemeler.


Daha fazla », ücretsiz niv İncil indir.. Güvenli ve ücretsiz indirme UpdateStar tarafından kontrol, ücretsiz niv İncil indir.. Kalış güncel UpdateStar ile ücretsiz. Son Haberler. Benzer aramalar. niv bible1. En popüler indirme. Asla UpdateStar ile Free NIV Bible tekrar için bir güncelleştirme özledim. Tüm sürümler. Ses ve Multimedya Iş İletişim Masaüstü Gelişme Eğitim Oyun ve Eğlence Grafik Uygulamaları Ev ve Hobi İnternet Güvenlik Sunucular Sistem Araçları Web Development Çeşitli. TimePunch 4. Fake Webcam 7, ücretsiz niv İncil indir.. Webcam and Screen Recorder 8. SmartFTP GSA Email Spider 7. The best Chrome shortcuts in Chrome The best Windows cleaning tools in Thunderbird version Firefox update available.




Turkish New Testament - Incil

, time: 0:41





NIV 50th Anniversary Bible Android APK'sını indir | Aptoide


ücretsiz niv İncil indir.

Essa é a versão da Bíblia que vem carregada com a tradução King James Atualizada em Português totalmente gratuita. Funcionalidades: Funciona sem conexão com a Internet - Dicionário Bíblico (+ palavras) - Devocionais - Instalação do aplicativo no cartão SD (versão Android ou superior). - Possibilidade de fazer busca de palavras na Bíblia (Agora com İncil’deki 27 kitabın her birine birer giriş bölümü eklendi. Bunlar, ilgili kitabın içeriğine ilişkin kısa bir özet ve açıklayıcı bilgiler vermektedir. Okuyucunun yabancı olduğu sözcük ve terimleri açıklayan kısa bir sözlük ile İncil’in yazıldığı dönemde kullanılan ağırlık, hacim, uzunluk ve para  · Indir. Sürüm. () Diğer sürümler. K İndirme. 21MB Boyut. - + Daha derine gitmek ister misin? Ücretsiz 7 günlük deneme de dahil olmak üzere, çalışma Kitaplıkları, Yorumlar ve Adanmışlıklar arasından seçim yaparak kitaplığınıza ekleyin! NIV Çalışması İncil, ESV Çalışma İncil

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder