17 Temmuz 2022 Pazar

Windows 10 indirmek için elma itunes

Windows 10 indirmek için elma itunes

Windows 10 indirmek için elma itunes

 · Windows bilgisayarınızda yüklü olan iTunes'un en son sürümünü kolaylıkla edinin. İTunes'u Windows 10'a nasıl indireceğiniz aşağıda açıklanmıştır! ANA SAYFA İTunes'u bir uygulama olarak yükleme avantajı, artık Apple güncelleme programını etkin tutmanıza gerek olmamasıdır, çünkü iTunes her zaman Windows 10'daki tüm uygulama yüklemelerini yöneten Microsoft Store'dan en son sürüme güncellenecektir. iTunes her zaman Windows için zayıf elma En iyi Mac programları ücretsiz indirmek için gerekli Windows 10'a sahip olanlar, Microsoft Mağazasını açan bu bağlantıyı tıklayarak iTunes'u doğrudan uygulama mağazasından indirebilirler. İndirme oldukça büyük, neredeyse MB. İTunes'u zaten yüklediyseniz, endişelenmenize gerek yoktur ve Windows 10'un sürümünü Microsoft Mağazası'ndan çoğaltma yapmadan indirip yükleyebilirsiniz



Böylece iTunes'u bir Windows 10 bilgisayarına indirip yükleyebilirsiniz | Windows Haberleri



Bir Windows bilgisayarınız olsa bile, ondan yönetmek istediğiniz bir iPhone, iPad veya iPod'unuz veya bilgisayarınızdan yararlanmak istediğiniz bir Apple Music veya iTunes Store hesabınız da olabilir. Ve böyle bir durumda, Windows 10 indirmek için elma itunes, Apple'ın koyduğu sınırlamalar nedeniyle, bunun için bilgisayarınıza bir uygulama yüklemeniz gerekecek, iTunes. Bu durumda, bazı işletim sistemlerinde kullanımdan kaldırılmış olmasına rağmen, şu hususlara dikkat edilmelidir: Windows durumunda hala mükemmel çalışıyor ve aslında, örneğin diğer iOS veya iPadOS cihazlarıyla senkronize etmenize izin verecek tek resmi Apple uygulamasıdır.


Böylece, bu gibi durumlarda kurulumu önemli olacaktır. Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki, kurulum yapabilmek için sahip olduğunuz Windows işletim sisteminin sürümüne göre değişen belirli adımları takip etmeniz gerekecektir. Tam da bu nedenle, Windows 8 veya önceki bir sürümüne sahipseniz, en iyisi manuel yükleyiciyi indirip kendi başınıza yüklemektir. bu öğreticide size gösterdiğimiz gibi. Ancak, bilgisayarınızda zaten Windows 10 yüklüyse, doğrudan Microsoft Store'dan indirebilirsinizkurulum ve indirme kolaylığı ve ayrıca yeniden başlatma gerektirmeyen Windows 10 indirmek için elma itunes uygulama mağazasından otomatik olarak gerçekleştirildiği için çok daha hızlı olan basit güncellemeleri için çok daha avantajlı bir şey, Windows 10 indirmek için elma itunes.


Bu şekilde iTunes'u Windows 10 bilgisayarınıza indirip kurmak Windows 10 indirmek için elma itunes yapmanız gereken şey Microsoft Store'a gidin ve onu arayın veya bu makalenin sonunda bulacağınız bağlantıyı izleyin ve ardından "Al" düğmesini tıklayın. Daha sonra programın indirilmesi ve kurulumu otomatik olarak başlayacak ve bittikten sonra, iPhone, iPad veya iPod'unuzu sorunsuz bir şekilde bağlamanın yanı sıra, iTunes'a erişebilir ve isterseniz Apple ID'nizle ilişkilendirebilirsiniz. Makalenin içeriği şu ilkelerimize uygundur editoryal etik. Bir hata bildirmek için tıklayın burada.


Makaleye giden tam yol: Windows Haberleri » Z-Dosyası » Windows uygulamaları » İTunes'u bir Windows 10 bilgisayarına bu şekilde yükleyebilirsiniz. E-posta hesabınız yayınlanmayacak. İTunes'u Microsoft Store'dan ücretsiz indirin İlk yorumu siz Yorumunuzu bırakın Cevabı iptal et E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Meşruiyet: Onayınız Verilerin iletilmesi: Veriler, yasal zorunluluk dışında üçüncü kişilere iletilmeyecektir. Veri depolama: Occentus Networks AB tarafından barındırılan veritabanı Haklar: Bilgilerinizi istediğiniz zaman sınırlayabilir, kurtarabilir ve silebilirsiniz. Haber bültenini almak istiyorum. Windows'ta RAW dosyaları nasıl açılır. PowerPoint dosyaları nasıl açılır pptx.




How to Download iTunes to your computer and run iTunes Setup - Newest Version 2019

, time: 4:09





İTunes'u Windows 10'a indirin-Windows 10'da iTunes'u kullanmaya başlayın.


Windows 10 indirmek için elma itunes

Tıklamak Düzenlemek kurulum parametrelerinden memnun kaldığınızda.; Tıklamak Sona ermek.. bluetooth eller serbest araç kitleri; Apple Kimliği hesabı nasıl oluşturulur ve Windows 10'da oturum açılır. Müzik satın almak ve uygulama indirmek için bir Apple Kimliğine ihtiyacınız olacak. iPhone veya iPad'inizde henüz bir Apple kimliği oluşturmadıysanız, bunu Windows'ta 6/10(1,7K)  · Windows bilgisayarınızda yüklü olan iTunes'un en son sürümünü kolaylıkla edinin. İTunes'u Windows 10'a nasıl indireceğiniz aşağıda açıklanmıştır! ANA SAYFA İTunes'u bir uygulama olarak yükleme avantajı, artık Apple güncelleme programını etkin tutmanıza gerek olmamasıdır, çünkü iTunes her zaman Windows 10'daki tüm uygulama yüklemelerini yöneten Microsoft Store'dan en son sürüme güncellenecektir. iTunes her zaman Windows için zayıf elma En iyi Mac programları ücretsiz indirmek için gerekli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder